Recent Posts

VÁŠ VNITŘNÍOHŇOSTROJ PRO ROK 2017

 BUM – BUM – BUM  

Červená koule se zvedá vzhůru do nebes, aby se mi nad očima rozletěla na tisíce stříbrných kousků.  Pak modrá, zelená a žlutá…

PRÁSK – PRÁSK – PRÁSK  

Duha střídá zlatavý déšť.

Jemné pápěří se mění v pestrobarevné hromy.  

Na obloze se v Tišnově objevil rozbouřený oceán! V tom loňském roce přicházela jedna rána za druhou - pocitů radosti i totálního zmaru.  Z hluku mě bolí uši – ano, loňský rok byl i o bolesti: fyzické a hlavně té mentální.  Zaposlouchám se do zvuků ohňostrojů, které jsou trendově podkreslovány reprákovou muzikou a náhle se uvnitř mě ozve hlas: VĚŘÍM – VĚŘÍM - VĚŘÍM- VĚŘÍM – VĚŘÍM.  

To všechno, co vidím nad sebou na černé obloze, máme každý v sobě: pestrobarevné možnosti vlastního potenciálu, který čeká, až do něj práskneme. Nechat to z nás všechno vyletět ven: všechnu úzkost, vztek, strach i beznaděj. Nechat to vyletět vzhůru, hodně vysoko! Abychom pak mohly pozorovat, jak všechno to staré shoří dřív, než se to dotkne našich a čel, a my se tak mohli plně věnovat tomu opravdovému, co v nás zůstalo.

Ještě jednou Vám přeji naplněný rok 2017, ať prásknete do bot všem věcem, lidem, myšlenkám a vzorcům, u kterých již nazrál čas, abyste je pustili.