Recent Posts

Když se sen stane skutečností !

Paulho Coelho napsal, že když něco chceš, celý vesmír se spojí, abys to dokázal. Já pro jistotu nenechala nic náhodě a rozhodla se spojit pár schopných lidí. Výsledkem je, že příští týden vychází kniha mých citátů spolu s ilustracemi kamarádky Ivky. Pokud jste zvědaví stejně jako já, co z toho vznikne, máte chuť si sem tam prolistovat stránkami začínajících – ne, umělkyň je opravdu velmi, velmi přehnané slovo – zkrátka, máte-li chuť prolouskat se myšlenkami a obrázky znázorňující pohled na svět mladých holek, neváhejte se mi ozvat.

3 komentářů:

Honzik said...

Nejprve bych chtěl říct, že prvotní díla začínajícího autora budou v budoucnu cennější. Když toto převedeme do extrému, je to dost luxusní spoření. Tím chci říct, že banky se můžou jít vycpat. Já nejsem ten případ, já si cením svých sběratelských předmětů, a je jich mnoho, které pro mne mají nevyčíslitelnou hodnotu. A ty nejdražší v mém srdci jsou vyrobené a darované kamarády a lidmi, které obdivuji...

Honzik said...

Také bych si prosím chtěl objednat 5 kousků. Jedno prosím s věnováním pro Honzika, to mi udělá největší radost, a pak tu radost budu šířit dále, tím, že budu obdarovávat své přátele, touto úžasnou knihou.

Martin said...

beru jeden kousek :-)